Objektif

Written by Administrator. Posted in Info PPSP

OBJEKTIF PUSAT PENGAJIAN SISWAZAH, PENYELIDIKAN & PENERBITAN (PPSPP)

• Melahirkan golongan berpengetahuan Islam dan kemahiran profesional yang menghayati Islam.
    • Membangunkan ummah berlandaskan akidah ahlussunnah wal jamaah yang berfikiran terbuka, rasional, bervisi jauh, berketerampilan dan berkeyakinan teguh.
    • Membina khazanah ilmu yang berteraskan Islam dan menyebarkan ilmu untuk dimanfaatkan.
    • Menggunakan teknologi maklumat dalam semua aspek pembelajaran, penyelidikan, perundingan, penerbitan dan lain-lain aktiviti akademik.
    • Menjalinkan hubungan akademik diperingkat antarabangsa.
    • Melahirkan generasi bertaqwa, berakhlak mulia, personaliti yang seimbang, harmonis dan holistik.
Pusat Pengajian Siswazah, Penyelidikan & Penerbitan
Kuala Ketil
09300 Kuala Ketil,
Kedah Darul Aman, Malaysia.
Tel : 04 4155998 / 5598
Emel : ppsp@insaniah.edu.my
Copyright © Kolej Universiti INSANIAH | This site is best viewed in Chrome, Firefox, or Safari with resolution 1024 x 768 or above.

Capaian Sokongan

• Peta Laman
  • Bantuan Pelawat
  • Versi Mobile
  • Pembayaran Online
  • Single Sign-On
  • Sindikasi RSS
  • Akses W3C
  • Soalan Lazim
  • Fakta & Angka
  • Koleksi Arkib
  • Carian
  • Survey Portal
  • Direktori Staf (Intranet)

Informasi Web

INSANIAH tidak bertanggung jawab atas segala kerugian/kerosakan yang disebabkan oleh data yang diperolehi dari laman portal ini.
Penafian | Dasar Privasi | Dasar Keselamatan | Notis Hakcipta
Paparan terbaik: Firefox 30 / IE 8 dengan resolusi 1280 x 800